• Novinky

            • Deň matiek

            • Spolu je nám veselo...

              Trinásteho mája sa naša škôlka premenila na tvorivý ateliér. Naši najmenší od rána tvorili portréty mamičiek a popoludní ich potešili svojimi umeleckými výkonmi, na ktoré sa usilovne pripravovali. Spievali, recitovali i tancovali a radostná nálada sa niesla celým priestorom. Pokračovali sme na školskom dvore, kde už bol pre mamky a detičky prichystaný program z rôzneho súdka. V tvorivých dielničkách vyrábali darčeky mamičkám i sebe a spoločne strávený čas mohli zavŕšiť veselou zumbou.

              Milé mamy, mamky, mamičky, veríme, že sme vám váš sviatok spríjemnili. Želáme Vám, aby ste nikdy nestratili úsmev na tvári pri pohľade na vaše poklady.

            • Vystúpenie pre seniorov

            • Pozdrav od najmladších pre našich najstarších

              Pri príležitosti sviatku všetkých mamičiek sme dostali pozvanie z Klubu dôchodcov a Domova pre seniorov v Starej Ľubovni. Naši najmenší potešili starkých milým programom v reštaurácii U Jeleňa a v samotnom Domove pre seniorov. Ich prívetivé uvítanie a vrúcne poďakovanie nielen v podobe potlesku nás príjemne prekvapili. Sme radi, že aj my sme sa na chvíľu mohli stať súčasťou ich života a vyčariť im úsmev na tvári. Ďakujeme